ΧΡΟΝΙΑ 2019 – 2020 «ΔΙΠΛΟΣ ΜΑΓΟΣ»





26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Διπλός Μάγος στο 1ο Μαγνητικό Φεγγάρι του Σκοπού

Το «Ημερολόγιο των Μάγιας» ήταν και παραμένει, το ακριβέστερο ημερολόγιο στην ανθρώπινη ιστορία.
Για τους Μάγιας, που ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι και μαθηματικοί, οι αριθμοί ήταν εκδηλώσεις του Πνεύματος.
Το ημερολογιακό τους σύστημα, έχει πρωταρχικό στόχο την «Προφητεία» και την «Πρόβλεψη».
Στο Ημερολόγιό τους, καμία μέρα δεν έμοιαζε με την άλλη. Προσδιόριζε τι ήταν η κάθε ημέρα, τι συμβαίνει στην συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και που βρίσκεται η Γη σε σχέση με τα άλλα ουράνια σώματα.
Και το πιο σημαντικό: «Η μέρα που γεννήθηκες, προσδιορίζει το ρόλο σου στη ζωή». 

Οι Μάγιας αντιλαμβανόντουσαν το Χρόνο σαν συναρμοσμένους τροχούς, όπου Θεϊκές, ανθρώπινες και φυσικές δυνάμεις εμπλέκονταν σε μία αδιατάρακτη συμφωνία. Το Ιερό τους Ημερολόγιο ονομάζεται «Τζόλκιν»  όπου στη γλώσσα τους σημαίνει «πώς να καταλάβεις τα κομμάτια του ήλιου» και οι Μάγιας ως εξαιρετικοί Αστρονόμοι γνώριζαν ότι οι μαγνητικές μεταπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας μπορούσαν να υπολογιστούν, κάνοντας γνωστές τις επιδράσεις του πάνω στους ανθρώπους.


Το πρώτο Φεγγάρι και η πρώτη μέρα του έτους τους, ξεκινά στις 26 Ιουλίου, όπου είναι η μέρα που ανατέλλει το μεγάλο άστρο του Σείριου και επίσης είναι η μέρα στην οποία ο Σείριος ευθυγραμμίζεται με την μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου. Η ενέργεια του νέου έτους μας δίνει το ισχυρό στίγμα, του τι θα ακολουθήσει από 26 Ιουλίου 2019 έως 25 Ιουλίου 2020. 

Η περσινή χρονιά «Σελήνη με Ουράνιο Οδοιπόρο» ήταν ξεκάθαρα «Χρονιά Ροής». Ισχυρή και ιδιαίτερη η ενέργεια της χρονιάς που πέρασε, γιατί μας έμαθε να ρέουμε ενάντια σε κάθε λογική, πολλές φορές ενάντια στο ρεύμα… Μας έβαλε στη ροή του Πνεύματος, μας οδήγησε να εκτιμήσουμε το παρόν και να γίνουμε ένα με τη ζωή!

Φέτος η νέα χρονιά είναι «Μάγος» με οδηγό πάλι το «Μάγο»
σε
Wavespell
«Μάγου»
στο 1ο Μαγνητικό Φεγγάρι του Σκοπού

Για να δούμε τι σημαίνει με απλά λόγια η φετινή χρονιά…

Ο «Μάγος» είναι ο ιερέας, ο μεταφορέας του φωτός, ο ιεροφάντης, ο σαμάνος, αυτός ο οποίος διατηρεί καθαρή σύνδεση με το Θεϊκό θέλημα και είναι ευθυγραμμισμένος με την εσώτερη ουσία του εαυτού του. Όταν διαλογίζεται και διατηρείται σε μία διαυγή υπερβατική κατάσταση, μπορεί να «δει» όλες τις μορφές χωρίς προσπάθεια και να επηρεάσει με τη θέληση του, αυτές που εξυπηρετούν το Ανώτερο καλό. Η Σοφία που είναι το χαρακτηριστικό του Μάγου ενεργοποιεί την ακεραιότητα του, του προσδίδει διαφάνεια στις προθέσεις και τον οδηγεί να αναδείξει ποιότητες του νου, που είναι ευθυγραμμισμένος με τη γνώση της καρδιάς. 

Η αλήθεια είναι ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά η φετινή. Πολύ ισχυρή ενεργειακά, αλλά και με πολλές προσωπικές και τολμώ να πω Πλανητικές προκλήσεις… Ο Μάγος είναι από τα πιο ισχυρά σύμβολα στους Μayas. Μιλάμε όμως για το δουλεμένο Μάγο, που έχει στις ποιότητες του, τη Σοφία και την Εσώτερη Γνώση. Ο αδούλευτος Μάγος (δυστυχώς) έχει να δουλέψει θέματα ακεραιότητας, αναγνώρισης, προσωπικής δύναμης και ελέγχου. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να επιβάλλει τα δικά του δεδομένα, σύμφωνα με το προσωπικό του όφελος και όχι συντονισμένος με το ανώτερο καλό όλων. Επίσης τα λόγια του Μάγου έχουν δύναμη και ο αέρας μπορεί να μεταφέρει αυτά τα λόγια με σαρωτική ισχύ παντού… Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε την επικοινωνία μας με τους άλλους, διατηρώντας ακεραιότητα και σύνεση, γιατί θα είναι εύκολος ο επηρεασμός τους. Το καλό είναι ότι ανά τον κόσμο, υπάρχουν αρκετοί δουλεμένοι και αφυπνισμένοι Πνευματικοί οδηγοί (ενέργεια Λευκού Μάγου) οι οποίοι είναι εστιασμένοι στο Ανώτερο καλό όλων και δρουν ευθυγραμμισμένοι με την καρδιά τους. Αυτοί μπορούν να αλλάξουν όλη την ενέργεια της επιβολής και της κατακτητικής διάθεσης και με την Πνευματική επικοινωνία τους να δώσουν νέα πνοή ζωής, σε όσους την έχουν ανάγκη…


Το φεγγάρι που ξεκινά η φετινή χρονιά είναι το 1ο του έτους, αλλά ταυτόχρονα και το 1ο του Wavespell δηλαδή μιας ακολουθίας 13 βημάτων. Δηλώνει το Μαγνητικό Τόνο ο οποίος αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα και ειδικά τη δύναμη της πρόθεσης. Όποιος καταφέρει να παραμείνει στο κέντρο του και  ορίσει με σαφήνεια τον σκοπό του, αν κρατήσει την επικέντρωσή του στο αποτέλεσμα που επιθυμεί να υλοποιήσει, τότε οι καταστάσεις και τα πράγματα γύρω του θα εξελιχθούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Μην ξεχνάμε ότι η
εξέλιξη όλης της δημιουργίας αρχίζει από την Πηγή του Φωτός. Από την ένωση του Ενός με την Πηγή προέρχεται επίσης και η σύνδεση των υπολοίπων με τον υψηλότερο σκοπό τους. Όταν ο σκοπός ταυτίζεται τόσο με τη Γη (ύλη) όσο και την Πηγή του Φωτός ολόκληρης της ζωής, γίνεται Μαγνητικός και ελκύει όλη την ενέργεια αλλά και τις πηγές που είναι αναγκαίες για να εκπληρωθεί.. Εδώ ο Μάγος είναι ισχυρός βοηθός και μας οδηγεί στη Σύνδεση με το Φως. Αυτή η πράξη είναι από μόνη της μια γιορτή της ενότητας ολόκληρης της ζωής και της δημιουργικής ενέργειας, που μας προωθεί να εξελιχτούμε σαν ένα ενιαίο σύνολο.

Βέβαια το ότι είναι το 1ο βήμα στο Wavespell των 13 βημάτων είναι επίφοβο, γιατί ισχυροποιεί τις ποιότητες επιβολής και κυριαρχίας που χαρακτηρίζουν το Μάγο. Όμως ισχυροποιούν ταυτόχρονα και όλους τους Λευκούς Μάγους ανά τον κόσμο ενισχύοντας τις θετικές ποιότητες που πρεσβεύει το Φως…

Καλή μας «Μαγική - 
Mayatiki» Χρονιά λοιπόν!!! 





Κάλλη Σκαρλάτου
Εκπαίδευση και Ανάλυση στο Τzolkin (Τzolkin  Trainer)

(Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας ή των περιεχομένων της, χωρίς την σαφή αναφορά του  http://kalliskarlatou.blogspot.gr/ και των ονομάτων των συγγραφέων ως πηγή)



Αρχική σελίδα
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και / ή των περιεχομένων της, χωρίς τη σαφή αναφορά στο: Kalli Skarlatou Blog ® Καθώς και στα ονόματα των συγγραφέων ως Πηγή!
| © Copyrights 2015 Kalli Skarlatou Blog ® |