ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 "ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"


26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Διπλή Καταιγίδα στο 11ο Φεγγάρι της Απελευθέρωσης

Το «Ημερολόγιο των Μάγιας» ήταν και παραμένει, το ακριβέστερο ημερολόγιο στην ανθρώπινη ιστορία.
Για τους Μάγιας, που ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι και μαθηματικοί, οι αριθμοί ήταν εκδηλώσεις του Πνεύματος.
Το ημερολογιακό τους σύστημα, έχει πρωταρχικό στόχο την «Προφητεία» και την «Πρόβλεψη».
Στο Ημερολόγιό τους, καμία μέρα δεν έμοιαζε με την άλλη. Προσδιόριζε τι ήταν η κάθε ημέρα, τι συμβαίνει στην συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και που βρίσκεται η Γη σε σχέση με τα άλλα ουράνια σώματα.
Και το πιο σημαντικό: «Η μέρα που γεννήθηκες, προσδιορίζει το ρόλο σου στη ζωή».

Οι Μάγιας αντιλαμβανόντουσαν το Χρόνο σαν συναρμοσμένους τροχούς, όπου Θεϊκές, ανθρώπινες και φυσικές δυνάμεις εμπλέκονταν σε μία αδιατάρακτη συμφωνία. Το Ιερό τους Ημερολόγιο ονομάζεται «Τζόλκιν»  όπου στη γλώσσα τους σημαίνει «πώς να καταλάβεις τα κομμάτια του ήλιου» και οι Μάγιας ως εξαιρετικοί Αστρονόμοι γνώριζαν ότι οι μαγνητικές μεταπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας μπορούσαν να υπολογιστούν, κάνοντας γνωστές τις επιδράσεις του πάνω στους ανθρώπους.
Το πρώτο Φεγγάρι και η πρώτη μέρα του έτους τους, ξεκινά στις 26 Ιουλίου, όπου είναι η μέρα που ανατέλλει το μεγάλο άστρο του Σείριου και επίσης είναι η μέρα στην οποία ο Σείριος ευθυγραμμίζεται με την μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου. Η ενέργεια του νέου έτους μας δίνει το ισχυρό στίγμα, του τι θα ακολουθήσει από 26 Ιουλίου 2016 έως 25 Ιουλίου 2017. 

Η περσινή χρονιά ήταν «Μάγος» με «Αέρα» στο 10ο Φεγγάρι της «Υλοποίησης» και όλο αυτό σε *Γαλαξιακή Πύλη Ενεργοποίησης, που σημαίνει ότι σαν ενέργεια ήταν πολλαπλά ισχυρή η περσυνή χρονιά.
Ο Μάγος εκδηλώθηκε ή με εστιασμό στο Ανώτερο καλό όλων (ενέργεια Λευκού Μάγου) ή με επιβολή και χειραγώγηση (ενέργεια αδούλευτου Μάγου) προκειμένου να επιβάλλει τα δικά του δεδομένα, σύμφωνα με το προσωπικό του όφελος. 
Ο Αέρας έδειξε την ποιότητα της επικοινωνίας που υλοποίησε ο Μάγος, ή σε σχέση με το Φως και την εσώτερη του γνώση, ή σε σχέση με την επιβολή και τον έλεγχο.

Φέτος η νέα Χρονιά είναι διπλή «Καταιγίδα»
στο 11ο Πρισματικό Φεγγάρι της Απελευθέρωσης
που σημαίνει ότι η ενέργεια του έτους θα είναι διπλά Καταιγιστική

Για να δούμε τι σημαίνει με απλά λόγια η φετινή χρονιά…
Η «Καταιγίδα» είναι μία από τις πιο ισχυρές εκδηλώσεις της Φύσης. Η δύναμη της μπορεί να σαρώσει τα πάντα και απαιτεί σεβασμό και ταπεινότητα. Απλές σταγόνες νερού δημιουργούν ένα σύννεφο και όταν ενωθούν με τη δύναμη του αέρα γίνονται Καταιγίδα. Ας αναζητήσουμε το κέντρο της (το μάτι του κυκλώνα) και ας παραμείνουμε εκεί. Ας μείνουμε ήρεμοι και γαλήνιοι, την ώρα που όλα γύρω μας μεταβάλλονται. Όσο ισχυρότερη είναι η ενέργεια της Καταιγίδας, τόσο ισχυρή πρέπει να είναι η θέληση μας να μείνουμε εστιασμένοι στο κέντρο μας. Αν παραμείνουμε κεντραρισμένοι, μπορούμε να παρατηρήσουμε πόσο μεγάλες και καταλυτικές αλλαγές μπορούμε να κατορθώσουμε. Ας πάρουμε την ευθύνη της ενέργειας μας και ας δημιουργήσουμε Καταιγιστικά Θετικά γεγονότα!


Το «Πρισματικό Φεγγάρι της Απελευθέρωσης»  σε μαθαίνει να χαλαρώνεις και να μην προσκολλάσαι σε ότι δημιούργησες. Καθάρισε το χώρο έτσι ώστε να μπορέσει η ενέργεια να ανακυκλωθεί για να προχωρήσεις. 
Αποδεσμεύσου και Απελευθερώσου…

Η αλήθεια είναι ότι θα είναι μία επίσης δύσκολη χρονιά η φετινή. Καταιγιστικά γεγονότα θα συμβούν και σημασία έχει το κατά πόσο θα πάρουμε μέρος σ΄αυτά και θα αφεθούμε να μας παρασύρουν ή θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στο κέντρο μας, αποστασιοποιημένοι από ότι συμβαίνει γύρω μας. Αν τελικά παρασυρθούμε απο την Καταιγίδα, ας αφεθούμε να ξαναγεννηθούμε ολοκληρωτικά, όπως ο φοίνικας απο τις στάχτες του. Γιατί η Καταιγίδα εκτός από καταστροφή, ενέχει και αναγέννηση!
Όσοι εμμένουν στην Καταιγίδα είναι γιατί τους αρέσει κατά βάθος, να έλκουν καταιγιστικά γεγονότα στη ζωή τους. Τους δίνει μία ψευδαίσθηση έντασης και πάθους, που πολλές φορές οδηγεί σε εθισμούς και εξαρτήσεις, απο ουσίες, ανθρώπους, συναισθήματα και καταστάσεις...
Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν ας προσέξουν διπλά... Η δημιουργία τους ενδέχεται να έχει καταιγιστική επιτυχία ή καταιγιστική αποτυχία, αλλά όχι μετριότητα!  

Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μία Καταιγιστική Χρονιά! 


Κάλλη Σκαρλάτου
Εκπαίδευση και Ανάλυση στο Τzolkin (Τzolkin  Trainer)

(Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας ή των περιεχομένων της, χωρίς την σαφή αναφορά του  http://kalliskarlatou.blogspot.gr/ και των ονομάτων των συγγραφέων ως πηγή)




Αρχική σελίδα
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και / ή των περιεχομένων της, χωρίς τη σαφή αναφορά στο: Kalli Skarlatou Blog ® Καθώς και στα ονόματα των συγγραφέων ως Πηγή!
| © Copyrights 2015 Kalli Skarlatou Blog ® |