ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ



Oι Κρύσταλλοι αντιπροσωπεύουν τις μνήμες της μητέρας Γης. Γεννιούνται μέσα στο γενναιόδωρο σώμα της και αυτή την εποχή μας βοηθούν να επανασυνδεθούμε μαζί της. Η Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια «γεννά» και «τρέφει» κρυστάλλους, χαρίζοντας τους τα υπέροχα χρώματα, σχήματα μεγέθη και τις εκπληκτικές ιδιότητες που έχουν. Μας βοηθούν στη διαδικασία της Αφύπνισης, δείχνοντας και διδάσκοντας μας πώς να ευθυγραμμίσουμε τον εαυτό μας με την Κρυστάλλινη καρδιά της Γης, αλλά συγχρόνως μ΄εκείνη την ουσία, η οποία δημιουργεί και συνθέτει ολόκληρο το Σύμπαν.
Στην καρδιά κάθε Κρυστάλλου, υπάρχει ένα άτομο και τα συστατικά του μέρη. Ένα άτομο αποτελούμενο από σωματίδια που περιστρέφονται γύρω από ένα κέντρο που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μοριακή μάζα που σιγοβράζει, καθώς πάλετε σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτή ακριβώς η συχνότητα είναι που δίνει στον Κρύσταλλο την ενέργεια του. Οι Κρύσταλλοι δηλαδή είναι μικρά κομμάτια Γης, κατ΄επέκταση μικρά κομμάτια του Σύμπαντος στο οποίο ανήκει η Γη, και φυσικά κι εμείς.
Όπως λοιπόν το Σύμπαν διαθέτει ασύλληπτες ποσότητες ενέργειας, έτσι και οι Κρύσταλλοι εμπεριέχουν «Κοσμική Ενέργεια» και φυσικά όλες τις ιδιότητες που διαθέτει αυτή η Ενέργεια. Αυτή λοιπόν η ενεργειακή τους δύναμη, είναι που μας τραβά σαν μαγνήτης (άλλωστε έχουν και μαγνητικές ιδιότητες) και όταν τους κοιτάμε νοιώθουμε την ανάγκη να τους αγγίξουμε, να τους κρατήσουμε στα χέρια μας και να τους αποχτήσουμε…

Κάθε τι λοιπόν στο Σύμπαν δονείται από μια συγκεκριμένη συχνότητα, και με βάση αυτή τη θεωρία και κάθε κρύσταλλος, ανάλογα με τη χημική του σύσταση, το σχήμα του και το χρώμα του, πάλλετε στη δική του «Μοναδική Συχνότητα Δόνησης». Οι Κρύσταλλοι μπορούν να απορροφήσουν, να διατηρήσουν, να συγκεντρώσουν και να μεταδώσουν ενέργεια στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα κυμάτων, επηρεάζοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τον άνθρωπο. Συντονίζουν δηλαδή τις συχνότητες του ανθρώπινου σώματος και του πνεύματος και Εναρμονίζονται με τις Ευεργετικές και Ανώτερες Δονήσεις του Σύμπαντος.

Οι Κρύσταλλοι μας διδάσκουν αρχικά την τέχνη της Εναρμόνισης στην ύλη, δηλ. την ικανότητα να αδρανεί ο νους και να ηρεμεί τόσο, ώστε ο εσώτερος εαυτός να μπορεί να αντιληφθεί την βαθύτερη αλήθεια. Όταν Εναρμονιζόμαστε με έναν Κρύσταλλο, ο κρύσταλλος γίνεται ένας καθρέφτης που θα αντανακλά το εσωτερικό Φως μέσα στη συνειδητότητα.

Οι Κρύσταλλοι μπορούν να γίνουν ισχυρά Εργαλεία Φωτός και Δάσκαλοι μας στη διαδικασία της Εναρμόνισης. Μιλούν τη δική τους γλώσσα, η οποία μπορεί να ερμηνευθεί αν αυτός που την αφουγκράζεται διαθέτει καθαρό νου και ανοιχτή καρδιά και μπορέσει να συντονίσει την Εναρμόνιση στην ύλη, με την Εναρμόνιση των ανώτερων δονήσεων του Σύμπαντος…

Είναι Αντιπρόσωποι του Φωτός και αν μάθουμε να συγχρονιζόμαστε μαζί τους σωστά, μπορούν να μας διδάξουν πώς να βρίσκουμε και να χρησιμοποιούμε το δικό μας Φως. Βοηθώντας τους Κρυστάλλους μας να υπηρετήσουν τους σκοπούς τους, τους βοηθάμε να εξελιχθούν και να εκπληρώσουν το ανώτερο πεπρωμένο τους. Σε ανταπόδοση εξελισσόμαστε μαζί τους και εκπληρώνουμε κι εμείς το δικό μας Γήινο Ανώτερο Σκοπό.


Η Κρυσταλλοθεραπεία είναι η τεχνική κατά την οποία τοποθετούμε Κρυστάλλους μεμονωμένους ή σε σχηματισμούς γύρω από το ανθρώπινο σώμα, πάνω ή γύρω από τα ενεργειακά του κέντρα, καθώς και πάνω σε διάφορα όργανα που έχουν συσσωρεύσει αρνητική ενέργεια και η φυσική τους λειτουργία έχει μπλοκάρει. Επίσης είναι μια αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού της αύρας, καθώς και απελευθέρωσης καταπιεσμένων τραυμάτων και σύνδεσης του ατόμου με τη δική του πηγή αλήθειας και δύναμης. Κατά τη διάρκεια της Κρυσταλοθεραπείας οι κρύσταλλοι μετατρέπονται σε ενεργοποιημένες μορφές Φωτός, και δρούν σαν καταλύτης, φέρνοντας χρώμα και φως στις λεπτές ενέργειες της αύρας, ενεργοποιώντας τα ισχυρά αλλά και λεπτοφυή επίπεδα της ύπαρξης.
Όταν η αύρα είναι καθαρή, ενεργοποιούνται τα κέντρα μας και γίνεται εφικτή η συνειδητή επαφή με τις βαθύτερες και αγνότερες όψεις του εαυτού μας. Καθώς ανυψώνεται η συχνότητα των κραδασμών της αύρας, όποιες ενέργειες νοητικές, συναισθηματικές ή υποσυνείδητες δονούνται σε μια χαμηλότερη συχνότητα, αναδύονται στο νου και στην καρδιά, για να καθαρίσουν, να θεραπευθούν και να μεταμορφωθούν.
Η Κρυσταλλοθεραπεία δρα Ολιστικά, γιατί είναι μια θεραπεία διαδοχικών φάσεων και σκοπός της είναι η εξισορρόπηση του φυσικού, συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού σώματος, έτσι ώστε να είναι εφικτή η προσέγγιση της εσώτερης γνώσης. Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ουσία της ύπαρξης …είναι η στιγμή που η καρδιά ακούει τα μηνύματα της Ψυχής…

Η επικοινωνία με την Ψυχή μπορεί να συμβεί, όταν ο νους είναι ήρεμος και εναρμονισμένος με το παρόν και όταν η προσοχή είναι στραμμένη στον εσώτερο κόσμο. Η αντιληπτικότητα του παρόντος αποτελεί το βασικό κλειδί, με το οποίο διαλύονται οι σκιές του υποσυνειδήτου, ανοίγουν οι πόρτες προς την υπερ-συνείδηση και περνάς στο βασίλειο του Πνεύματος.

Το Κρυσταλλικό Ρέικι ή Ενεργειακή Κρυσταλλοθεραπεία, δρα καταλυτικά στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα, επιταχύνοντας τη διαδικασία της θεραπείας, μειώνοντας το φυσικό και συναισθηματικό πόνο.

Εστιάζοντας την πρόθεση μας στην Συμπαντική ενέργεια του Ρέικι, στη διαισθητική τοποθέτηση των κρυστάλλων στο σώμα, και συνδυάζοντας την καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού μας και την επίκληση Αρχαγγελικών Δονήσεων, μεταμορφώνουμε στην κυριολεξία τους Κρυστάλλους μας σε Δυναμικά Εργαλεία Φωτός απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τη Θεϊκή Πηγή.

Είναι απαραίτητο να φορτίζουμε με ενέργεια, αγάπη και σύμβολα του Ρέικι τους Κρυστάλλους μας, πριν από κάθε θεραπεία και πάντα να τους καθαρίζουμε μετά από κάθε θεραπεία.

Είναι μια Μαγική εποχή, που οι Θεραπευτές καλούνται να χρησιμοποιήσουν τους Κρυστάλλους ως Εργαλεία Φωτός, που θα φέρουν στη Γη μια νέα Ακτίνα, ένα νέο τρόπο ζωής και μια νέα φυλή, αυτή των Εργατών του Φωτός…

Όποιος και αν είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να τους χρησιμοποιήσετε, κάντε το με Αγάπη, με Ήθος και Συνειδητότητα και τότε θα σας αποκαλυφθούν…θα σας Εναρμονίσουν με την «Κοσμική Αρμονία» και θα μπορέσετε να γίνεται ένα όργανο Φωτός του Σύμπαντος…!!!

Κάλλη Σκαρλάτου
Αρχική σελίδα
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και / ή των περιεχομένων της, χωρίς τη σαφή αναφορά στο: Kalli Skarlatou Blog ® Καθώς και στα ονόματα των συγγραφέων ως Πηγή!
| © Copyrights 2015 Kalli Skarlatou Blog ® |